Praktisk info

Nyhedsbrev

Producenter

Sete varer

Nedsat pris! Affugter Qlima D210 Forstør

Affugter Qlima D210

Ny vare

Lille og meget praktisk affugter fra Qlima - Perfekt til  soveværelset, kældre, vaskerum og andre rum som kan være lidt fugtpræget.

Flere detaljer

Levering 1 - 4 hverdage

1 119,20 DKK inkl. moms

-20%

1 399,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Den kan køre med kontinuerlig drift og sørger for luftcirkulation. Affugteren giver luftcirkulation i lokalet og vil måle den aktuelle luftfugtighed i lokalet hele døgnet. Når luftfugtigheden overstiger det ønskede niveau går affugteren i gang med at affugte lokalet og bruger ca. 280 watt alt efter hvilken temperatur lokalet har, og hvor høj luftfugtigheden er.

Kan affugte op til 10 liter pr. døgn.

Affugteren har en vandtank på 2 liter, men kan også tilsluttes en afløbsslange, så du slipper for at skulle tømme tanken for vand. Hvis du benytter den indbyggede vandbeholder, så vil affugteren automatisk stoppe, når tanken er fyldt op med vand.  

Den har integreret elektronisk display, som du kan bruge til aflæsning af nuværende luftfugtighed i lokalet. Herefter kan du indstille affugteren til at holde luftfugtigheden på netop det niveau, som du ønsker.

Du kan også bruge timerfunktionen på affugteren. Den kan indstilles fra 1-24 timer. Herefter slukker affugteren indtil den igen tændes normalt eller indstilles til en ny timer-periode.

Qlima D210 har et indbygget afrimningssystem, det gør at den kan bruges kølige rum som f.eks en kold kælder.

  • Den lille, perfekte og effektive affugter til den private bruger
    Perfekt til tøjtørring i vaskerummet
    Lavt strømforbrug med stort udbytte
  • Lavt lydniveau
    Holder luftfugtigheden nede i lokaler på op til 40-60³ (15-25m²)
  • Afløbsslange på 80 cm medfølger

30 andre produkter i den samme kategori: