Praktisk info

Nyhedsbrev

Producenter

Sete varer

Tilbud! Emporia GLAM ældre venlig telefon med nød opkald Forstør

Emporia GLAM ældre venlig telefon med nød opkald

Ny vare

KVALITETS mobiltelefon fra emporia, super flot design i sort/rød

2 megapixel kamera

Slank klaptelefon

2,4“ skærm

Udvendig skærm med visning af opkald

Enkel forsendelse af beskeder

Ekstern LED-display

Nem betjening

Ekstra stærk vibrationsalarm

Flere detaljer

Levering 1 - 4 hverdage

599,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

KVALITETS mobiltelefon fra emporia, super flot design.

emporiaGLAM er lige det rigtige valg for alle, der ønsker det skal være nemt at foretage opkald, men også kunne  tage nogle billeder med mobiltelefonen. Emporia nødopkalds funktion giver ekstra tryghed og sikkerhed på din vej

Perfekt oversigt. Udvendigt display. Stort farvedisplay. Veldesignet brugermenu
Entydige og klare ikoner
emporiaGLAM tager prisen med sit fantastiske design og udseende. Telefonen har udvendigt display, dette viser alle de vigtige oplysninger uden at åbne telefonen. På denne måde vil du se navnet på den, der ringer, men du kan også se, om du har mistet et opkald, modtaget en ny besked, eller når batteriet er tæt på at være helt afladet.
Du kan gennemse dine fotos på et 2,4 tommer farvedisplay. Du kan indstille skriftstørrelsen som du vil have den - lille, stor eller ekstra stor størrelse.

Én tast, én funktion
Nummernavigation i menuen
Besvare indgående opkald ved at åbne telefonen
På grund af det sammenklappelige design, har emporiaGLAM ikke bare en stor skærm, der automatisk er beskyttet mod ridser og andre skader. Den har også et særlig stort tastatur med taster, der er klart adskilt fra hinanden. Tasterne er mærket med store tal og bogstaver. Takket være den fremragende trykfølsomhed, kan du indtaste numre og SMS-beskeder med stor lethed og komfort. En tast, en funktion - simpelthen. Således er der en ON/OFF knap, en menu-knap, en knap til favoritfunktionen og en telefonbogsknap. På siden af ​​telefonen sidder knapper til kamera, lommelygte og knap til at hæve/sænke lydstyrken.
Det er meget lettere at foretage opkald takket være designet. Du kan besvare opkald ved at åbne telefonen, og du lægger på, når du lukker telefonen.

Nødopkaldsknappen er placeret på bagsiden af telefonen. Du kan indkode op til fem telefonnumre fra adressebogen. Hvis du har hurtigt brug for hjælp, behøver du kun trykke på denne ene knap. Det lagrede nummer bliver ringet op automatisk. På denne måde sikrer systemet, at opkaldet ikke ender på en telefonsvarer eller ikke besvares.

emporiaGLAM har et indbygget kamera med 2.0 MP (megapixel). Du kan bruge dette kamera til at tage billeder hurtigt og derefter bruge dem som baggrundsbillede, sende dem til venner og familie, eller overføre dem til din computer ved hjælp af datakablet der er inkluderet i salgsæsken. Kameraet er nemt at bruge. Kameratasten er placeret på højre side af telefonen. Du trykker på den én gang for at starte kameraet - tryk igen for at tage et billede.

emporia lægger stor vægt på at du skulle kunne bruge telefonen nemt og sikkert. Dette er grunden til, at opladekablet i emporiaCONNECTOR har en kombination af standard mikro-USB-stik og en styreskinne. Dette gør at du altid tilslutter kablet korrekt i opladeren.
Du kan også oplade mobiltelefonen nemt og sikkert i bordladeren. På denne måde, er telefonen altid på en fast plads i dit hjem, og du kan være sikker på at den er klar til at bruge når som helst. 

Netværk:                      GSM 850/900/1800/1900

USB:                             Micro usb.

Størrelse B x H x D:       106x51x18 mm

Vægt:                           92 gram

Standby tid:                  350 timer

Tale tid:                        480 minutter    

Ordbog:                        Nej

Bluetooth:                     Nej    

5 andre produkter i den samme kategori: