Praktisk info

Nyhedsbrev

Producenter

Bestil i dag og få dine varer i morgen.

 

Varer på www.fotoIQ.dk er på lager, og vi er i stand til at sende disse umiddelbart efter betalingen er gennemført, med mindre andet er anført i varebeskrivelsen.

Køber kan forvente at modtage de bestilte varer, senest 1-4 hverdage efter betalingen er modtaget. Men bliv ikke skuffet, hvis du allerede har dine varer dagen efter, du har bestilt.

FotoIQ anvender PostDanmark til at levere dine produkter. PostDanmark har dag til dag levering.

Fragtpriser:
Fragtpriserne varierer alt efter, hvor hurtigt og hvor sikkert du ønsker leveret. Hvis du får leveret som alm. post (PostDanmark), er forsendelsen på købers eget ansvar (både ved bortkommen og beskadiget post).
Ellers skal du vælge at få sendt som forsikret pakke.

Meddeler kunden FotoIQ, at kunden har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, og er varen stadig i ubrudt emballage/blombering ikke er brudt, tilbagebetaler FotoIQ varens pris umiddelbart efter returnering til:

FotoIQ
Uglebjergvej 51
5230 Odense 
Denmark


Dvs. FotoIQ tilbagebetaler både varens pris og forsendelsesomkost i forbindelse med fremsendelsen af varen. Køber står selv for at holde udgifter til returnering af det fortrudte køb.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark - ikke alternative pakkedistributører, da det gør det muligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris, samt et kontonummer tilbagebetalingen skal betales til.