Praktisk info

Nyhedsbrev

Producenter

Dias scanner, projektorer og tilbehør

På FotoIQ.dk finder du et udvalg af Diasscannere, projektorer, projektor borde og lærred til projektoren.

Dias scanner, projektorer og tilbehør 4 varer

Underkategorier

 • Scannere og Projektorer

  Køb din dias scanner online hos FotoIQ Vil du gerne have konverteret alle dine gamle negativer og dia til digitale billeder? Det lader sig nemt gøre med en dias scanner. I online shoppen hos FotoIQ finder du et stort udvalg af dias scannere i alle prisklasser og til ethvert behov. Kig ind og se i ro og mag på vores mange produkter, og find det der matcher dine behov. Det er en fantastisk følelse at have gemt sine gamle billeder, negativer og dia digitalt. Intet kan erstatte minderne fra fortiden, og med dine billeder digitalt kan du nyde dem når som helst i supergod kvalitet. Hos FotoIQ er du sikret dansk vejledning og support på alle scannere og projektorer. Modsat udenlandske konkurrenter. Så hvis du oplever tekniske problemer, er hjælpen ikke længere væk end en mail.

 • Møbler og lærred
Viser 1 - 4 af 4
 • 999,00 DKK Levering 1 - 2 hverdage

  REFLECTA DIA DUPLIKATOR HD Med Reflecta HD Dia duplikator det er let at affotografere dine dias med et digitalt kamera, DSLR-kamera eller SLR kamera. Du skal blot montere duplikatoren med en passende stepring på objektivet.

  999,00 DKK
  Levering 1 - 2 hverdage
 • 1 295,00 DKK Levering 1 - 2 hverdage

  Reflecta DigiMicroscope LCD har en 2,4''LCD-skærm, der kan bruges til at se dine opdagelser med. Zoom med op til op til 35x forstørrelse.

  1 295,00 DKK
  Levering 1 - 2 hverdage
 • 2 595,00 DKK Levering 1 - 2 hverdage

  Med Reflecta DigiMicroscope Pro kan du se objekter med en fremragende opløsning med zoom på op til 500x som er rigtig godt belyst af sine 8 LED lamper.  en zoom på 500x. Optag billeder og videosekvenser som gemmes direkte på et micro SD-hukommelseskort.Den indbyggede 3,5" LCD-skærm og genopladelige Li-ion batteri gør mikroskopet til et bærbartmini...

  2 595,00 DKK
  Levering 1 - 2 hverdage
 • 499,00 DKK Levering 1 - 2 hverdage

  REFLECTA Smartphone scanner Med Reflecta Smartphone Scanner kan du affotografere 35mm dias og negativer samt hard copy billeder i op til 10x15cm med din iPhone 4/4S/5eller en Samsung Galaxy S2/S3. 

  499,00 DKK
  Levering 1 - 2 hverdage
Viser 1 - 4 af 4