Praktisk info

Nyhedsbrev

Producenter

Kameraer og tilbehør

På Fotoiq.dk kan du finde et stort sortiment af kamera tilbehør, kameraer, stativer, objektiver, hoya filtre, film til dit gamle analog kamera, engangskameraer, tasker til kameraer og andet tilbehør til fritids fotografen og den professionelle fotograf.

Kameraer og tilbehør 5 varer

Underkategorier

 • Digitale billedrammer
 • Analoge kameraer og...
 • Digitale kameraer

  Hos FotoIQ er du sikret dansk vejledning og support på alle kameraer. Modsat udenlandske konkurrenter. Så hvis du oplever tekniske problemer, er hjælpen ikke længere væk end en mail.

 • HOYA pol filtre

  Disse filtre tilbyder både amatører og professionelle fotografer HOYA’s berømte kvalitet til rimelige priser. Filtrene er coatet på begge sider for at undertrykke reflektion og for at øge lystransmissionen. HOYA filterne som bliver produceret af TOKINA er kendetegnet ved sin ekstremt høje optiske kvalitet. Filtreret er den første del af dit kamera motivet møder, mange detaljer går tabt ved brug af et billigt filter. Bærer du briller, ved du også hvordan et ”tåget” brilleglas kan genere dit udsyn.

 • HOYA protector

  Pro1 Digital Protector filter er det ultimative inden for clear filtre. Farvebalance og ydelsen på objektivet bliver overhovedet ikke berørt af dette filter. Dette er den bedste forsikring, du kan give dit objektiv. Et ødelagt filter koster ingenting i forhold til et objektiv. PRO1 filtrene har en lav profils aluminiumsramme, som forhindrer vignettering. Derudover tjener den "bløde" alu ramme samtidig som stød absorber, hvis uheldet er ude og objektivet bliver stødt. Fungerer også som en permanent linsebeskyttelse.

 • HOYA UV filtre

  Højkvalitets UV filtre som absorberer de ultraviolette stråler, der ofte gør udendørs fotografier diset og utydelige. Et mulitfunktions filter som både kan bruges til farver samt sort og hvid film. Fungerer også som en permanent linsebeskyttelse. HOYA filterne som bliver produceret af TOKINA er kendetegnet ved sin ekstremt høje optiske kvalitet. Filtreret er den første del af dit kamera motivet møder, mange detaljer går tabt ved brug af et billigt filter. Bærer du briller, ved du også hvordan et ”tåget” brilleglas kan genere dit udsyn.

 • HOYA ND

  I yderste lysintensitet som solskin og på sneklædte bjerge eller på stranden, er ND (Neutral Density) filter anbefalet. Neutral Density filtre bliver ofte ignoreret, men de har flere anvendelser og giver mulighed for at opnå ellers uopnåelige resultater. ND-filtre vises grå, og reducerer mængden af lys der når filmen eller chippen. De har ingen indflydelse på farvebalance. ND filtre har fire formål: 1. At aktivere langsomme lukkehastigheder der skal anvendes, især med hurtige ISO tal, optage motiver i bevægelse som eks. vandfald, skyer, biler, hav osv. 2. At mindske dybdeskarpheden ved at tillade større blændeåbninger, der hjælper med at fremhæve motivet med en slørret baggrund. 3. At mindske en effektiv ISO af høj hastighed film (dvs.: over ISO400). 4. At tillade video-kameraer (som har fast lukkertider) for at filme emner som sne, sand eller andre lyse scener, som normalt ville medføre over-eksponering.

 • Fototasker

  Køb din fototaske online hos FotoIQ. Tamrac fototasker. Kvalitet, funktion, stil og innovation. For tyve år siden har Tamrac opbygget sit omdømme på den legendariske kvalitet. Håndværket og kvaliteten er en kombination af fremragende syning og produktudvikling, der er forstærket med de fineste materialer, tråde og hardware. Formålet med en Tamrac kamerataske er ikke kun at bære og beskytte dit udstyr, men at holde dem for bekvem og hurtig adgang. Tamrac tilbyder et bredt produktsortiment til at opfylde alle dine specifikke rejsekrav og fotografiske mål. Funktionel design som folk kan forstå og en stærk sans for stil, gør Tamrac's produkter nemme at bruge og en fornøjelse at eje. Tamrac fototasker når kun det bedste er godt nok!

 • Fotostativer

  FotoIQ sælger fotostativer online Hos FotoIQ finder du et stort udvalg af fotostativer i høj kvalitet. Alle vores stativer passer til alle video- og fotokameraer. Uanset om dit behov er på amatørniveau, eller om du skal bruge stativet i professionel sammenhæng, har FotoIQ helt sikkert, hvad du søger. Kig ind og undersøg i ro og mag vores mange fotostativer. Har du spørgsmål til vores produkter, vejleder vi gerne, inden du beslutter dig for, hvad du vil købe. I modsætning til vores udenlandske konkurrenter, tilbyder vi dansk support på alle produkter købt hos FotoIQ.

 • Objektiver

  Køb dine objektiver online hos FotoIQ. Er du vild med at fotografere, og går du op i alle de fantastiske muligheder, som digital fotografering tilbyder? Så vil du helt sikkert være interesseret i vores lækre udvalg af objektiver fra Tokina, der blandt andre passer til Nikon og Canon. Vi har objektiver til ethvert behov, og vi rådgiver gerne, hvis du er i tvivl om, hvilket du skal vælge. Når du køber varer hos FotoIQ får du dansk vejledning og support, hvis uheldet skulle være ude, og du oplever tekniske problemer. Det er ikke tilfældet, hvis du shopper hos udenlandske konkurrenter. Så læg trygt din ordre hos os, eller kontakt os hvis du har spørgsmål til vores shop eller produkter.

 • HOYA Close-Up sæt filtre

  Med et close-up sæt for du 3 forskellige af close-up filtre, +1, +2, og +4 dioptrier i et lækkert etui til at opbevare dem i. Brug så lille en blænde som muligt, makro optagelser tilbyder en verden af ny kreativitet.

 • Tilbehør

  Her på fotoiq.dk, finder du et bredt sortiment af forskelligt kvalitets tilbehør til dit kamera

 • Video lys

  Her kan du købe ekstra lys til dine video optagelser,

  og andre kamera opgaver.

Viser 1 - 5 af 5
Viser 1 - 5 af 5