Praktisk info

Nyhedsbrev

Producenter

Kameraer og tilbehør

På Fotoiq.dk kan du finde et stort sortiment af kamera tilbehør, kameraer, stativer, objektiver, hoya filtre, film til dit gamle analog kamera, engangskameraer, tasker til kameraer og andet tilbehør til fritids fotografen og den professionelle fotograf.

Kameraer og tilbehør 5 varer

Underkategorier

  • Digitale billedrammer
  • Digitale kameraer

    Hos FotoIQ er du sikret dansk vejledning og support på alle kameraer. Modsat udenlandske konkurrenter. Så hvis du oplever tekniske problemer, er hjælpen ikke længere væk end en mail.

  • Fototasker

    Køb din fototaske online hos FotoIQ. Tamrac fototasker. Kvalitet, funktion, stil og innovation. For tyve år siden har Tamrac opbygget sit omdømme på den legendariske kvalitet. Håndværket og kvaliteten er en kombination af fremragende syning og produktudvikling, der er forstærket med de fineste materialer, tråde og hardware. Formålet med en Tamrac kamerataske er ikke kun at bære og beskytte dit udstyr, men at holde dem for bekvem og hurtig adgang. Tamrac tilbyder et bredt produktsortiment til at opfylde alle dine specifikke rejsekrav og fotografiske mål. Funktionel design som folk kan forstå og en stærk sans for stil, gør Tamrac's produkter nemme at bruge og en fornøjelse at eje. Tamrac fototasker når kun det bedste er godt nok!

  • Fotostativer

    FotoIQ sælger fotostativer online Hos FotoIQ finder du et stort udvalg af fotostativer i høj kvalitet. Alle vores stativer passer til alle video- og fotokameraer. Uanset om dit behov er på amatørniveau, eller om du skal bruge stativet i professionel sammenhæng, har FotoIQ helt sikkert, hvad du søger. Kig ind og undersøg i ro og mag vores mange fotostativer. Har du spørgsmål til vores produkter, vejleder vi gerne, inden du beslutter dig for, hvad du vil købe. I modsætning til vores udenlandske konkurrenter, tilbyder vi dansk support på alle produkter købt hos FotoIQ.

Viser 1 - 5 af 5
Viser 1 - 5 af 5