Praktisk info

Nyhedsbrev

Producenter

LED pære og spots

På Fotoiq.dk har vi et stort udvalg af LED produkter, LED pærer og lamper til indendørs og udendørs.

Så ved at udskifte din 60 watts pære, til en 6 watts LED pære kan du spare 3,25 kr. pr. døgn.

Dette er en god grund til at udskifte, dine gamle glødetrådspærer til LED pærer.

LED pære og spots Der er ingen varer i denne kategori.

Underkategorier

 • E 14 pære

  Her finder du vores udvalg af LED Pære model E14 lille sokkel. Vores udvalg består af kvalitetspærer til fornuftige priser, så skal du bruge en LED pære med E14 fatning, så kan du købe den her på Fotoiq.dk og vær med til at spare på energien.

 • E 27 pære

  Her finder du vores udvalg af LED pære E27 stor sokkel. Vores udvalg består af kvalitetspærer til fornuftige priser, så skal du bruge en LED pære med E27 fatning, så kan du købe den her på Fotoiq.dk og være med til at spare på energien.

 • GU 10 pære

  Her finder du vores udvalg af GU10 LED pære/spot. Vores udvalg består af kvalitetspærer til fornuftige priser, så skal du bruge en LED pære med GU10 fatning, så kan du købe den her på Fotoiq.dk og vær med til at spare på energien.

 • MR16 / GU5.3 pære

  Her finder du vores udvalg af LED pære/spot med MR16/GU5,3 sokkel.  Vores udvalg består af kvalitetspærer til fornuftige priser, så skal du bruge en LED pære med MR16/GU5,3 fatning, så kan du købe den her på Fotoiq.dk og vær med til at spare på energien.

 • G4 og MR11 pære

  Her finder du vores udvalg af LED pære med G4 sokkel. Vores udvalg består af kvalitetspærer til fornuftige priser, så skal du bruge en LED pære med G4 fatning, så kan du købe den her på Fotoiq.dk og vær med til at spare på energien.

 • G9 pære

  Her finder du vores udvalg af G9 LED pærer i farven varm hvid. Vores udvalg består af kvalitetspærer til fornuftige priser, så skal du bruge en LED pære med G9 fatning, så kan du købe den her på Fotoiq.dk og vær med til at spare på energien.

 • Strømforsyninger
 • GX53 pære

  Her finder du vores udvalg af GX53 LED pærer i farven varm hvid. Vores udvalg består af kvalitetspærer til fornuftige priser, så skal du bruge en LED pære med GX53 fatning, så kan du købe den her på Fotoiq.dk og være med til at spare på energien.

 • Nedgravningsspot

  LED nedgravningsspot er den bedste løsning, hvis du skal have nedgravet din belysning, fx i haven. Med LED nedgravningsspot kan man eksempelvis oplyse sine træer eller buske i haven, hvilket skaber en rigtig hyggelig stemning.

  LED nedgravningsspot er med andre ord det perfekte valg til belysning i jorden. Nedenfor kan du se vores udvalg af forskellige nedgravningsspot.

 • G53 AR111

  Her finder du vores udvalg af G53 AR111 LED pærer i farven varm hvid. Vores udvalg består af kvalitetspærer til fornuftige priser, så skal du bruge en LED pære med G53 AR111 fatning, så kan du købe den her på Fotoiq.dk

 • G24 pære

  Her finder du vores udvalg af LED pære G24. Vores udvalg består af kvalitetspærer til fornuftige priser, så skal du bruge en LED pære med G24 fatning, så kan du købe den her på Fotoiq.dk og være med til at spare på energien.

 • G23 pære

  Spar på energien med LED pærer med G23 sokkel. Vores udvalg består af kvalitetspærer til fornuftige priser, så skal du bruge en LED pære med G23 fatning. Så er det hos Fotoiq.dk du kan købe den, og være med til at spare på energien.

 • LED strip

  Spar på energien med LED strip fra Fotoiq.dkVi forhandler både LED strip i almindelig og vandtæt udgave. Du kan med fordel også se vores RGB LED strip sæt, som er et komplet sæt med 5 meter LED strip, transformator, fjernbetjening og kontroller.

  Se det store udvalg nedenfor.

 • B 22 pære

  Kvalitets pære B22 og adapter til B 22 pære

 • PAR 20, 30 og 38 LED pære

  Her finder du PAR LED pærer: PAR20 / PAR30 & PAR38.
  PAR20 / PAR30 & PAR38 har alle sokler med 27mm gevind.

 • RA50 / R 63 / R 80

  RA50 / R63 / R80

  Her finder du R50 LED pærer: R50 / R63 & R80. Dæmpbare.
  R50 / R63 & R80 har alle sokler med 27mm. gevind.